ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки ДП «Бродівське лісове господарство» для надання в постійне користування.


БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІХ  СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 28. 03. 2017року                              м. Броди                                    № Проект
 

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
ДП «Бродівське лісове господарство»
 для надання в постійне користування.

     

         Розглянувши лист Державного підприємства «Бродівське лісове господарство», юридична адреса м Броди, вул. Низька, 15 щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок для обслуговування  об’єктів підприємства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 

                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :

 
1.      Надати дозвіл   на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться в користуванні ДП «Бродівське лісове господарство» для обслуговування об’єктів  підприємства  на території міста Броди по вул. Низькій,15 та вул. Зеленій, 14 з метою надання в постійне користування.

2.      Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.

3.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.) .

 
 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей.