ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Й.Рота для будівництва індивідуальних житлових будинків.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 28.03.2017 року                          м Броди                                                №Проект
 
Про надання дозволу на розробку проекту
землеустрою щодо відведення земельних ділянок по
вул. Й.Рота для будівництва індивідуальних
житлових будинків.
      Розглянувши затверджений детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Й.Рота в м Броди, заяви громадян Семенюка Степана Івановича, та Семенюка Назара Степановича, прож м Броди, вул. Золота, 6/5 щодо  надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельних ділянок для будівництва житлових будинків, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
1. Надати дозвіл громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянок з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд:
- Гр. Семенюку Степану Івановичу ( ділянка Б відповідно до схеми в детальному плані території) площею 0,0867га та присвоїти адресу земельній ділянці  – м Броди, вулиця Й.Рота, 34В.
- Гр. Семенюку Назару Степановичу ( ділянка В відповідно до схеми в детальному плані території) площею 0,0868га та присвоїти адресу земельній ділянці  – м Броди, вулиця Й.Рота, 34Г.
2. Громадянам Семенюк С.І та Семенюк Н.С. замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Й.Рота, вказаних в пункті 1 цього рішення.
3. Виготовлені та погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. )
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.