ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21
Про затвердження внесення змін в детальний план території по вул. Пушкіна, 1 та надання дозволу на виготовлення техдокументації щодо встановлення меж змельної ділянки для передачі в оренду підпр. Зробку Р.Д.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 ХІХ сесія   VIІ демократичного скликання
 
від 28.03.2017 року               м. Броди                                     № Проект

 
Про затвердження внесення змін в детальний план
території по вул. Пушкіна, 1
та надання дозволу на виготовлення
техдокументації щодо встановлення
меж змельної ділянки для передачі в оренду
 підпр. Зробку Р.Д.
            Розглянувши проект внесення змін в детальний план території земельної ділянки площею 0.0909га в місті  по вул. Пушкіна, 1 з метою реконструкції викупленої будівлі котельні під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,  міська рада -

В И Р І Ш И ЛА :

1. Затвердити внесення змін в детальний план території земельної ділянки площею 0.0909 га в місті  по вул. Пушкіна, 1 з метою реконструкції викупленої будівлі котельні під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями.
2. Надати дозвіл підприємцю Зробку Роману Дмитровичу на замовлення в проектних землевпорядних організаціях виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0909га для передачі в оренду на    вул. Пушкіна, 1 для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку  (з метою реконструкції викупленої будівлі котельні під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями).
3. Виготовлену та погоджену технічну документацію на земельну ділянку подати на затвердження Бродівській міській раді.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на депутатську     комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )
 
 

Міський голова                                                Анатолій Белей