ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47


 

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА 
 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХХІІ сесія VIІІ  скликання
 
від ____________2023 р.                      м. Броди                                        № _____
 
Про затвердження звіту про експертну
грошову оцінку земельної ділянки
 
Розглянувши заяву громадянки Брижик Поліни Олегівни, яка проживає в  м.  Броди, вул. 22 Січня, 73 Б, звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. 22 Січня,73 Б, враховуючи висновок оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада,-
 
В И Р І Ш И Л А :
  1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0142 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15) (кадастровий номер 4620310100:15:001:0036), яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. 22 Січня, 73 Б.
  2. Встановити ціну продажу земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. 22 Січня, 73 Б в сумі, що становить 94725,36 грн. (дев’яносто чотири тисячі сімсот двадцять п’ять гривень 36 копійок).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

        

      

           Міський голова                                                 Анатолій БЕЛЕЙ