ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Баран І М. по вул. Ковальській, 31 в м. Броди

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 28. 03. 2017 р.                                         м. Броди                                  № Проект
 
Про затвердження детального плану території
для будівництва індивідуального житлового
будинку гр. Баран І М. по вул. Ковальській, 31
в м. Броди
 
Розглянувши детальний план території земельної ділянки по   вул. Ковальській 31, для будівництва індивідуального житлового будинку   гр. Баран Ірини Миколаївни, прож м Броди, пл. Ринок, 21/53, враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки площею 0,0367га  для будівництва  жилого будинку, господарських будівель та споруд  в місті Броди по вулиці Ковальській, 31.
  2. Надати дозвіл гр. Баран І,М.  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0367 га з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд по  вул. Ковальській, 31.
  3. Гр. Баран І,М. замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ковальській, 31.
  4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.