ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кучеренко Н.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про внесення змін в рішення “Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території с Лешнів, вул Центральна, 25 а”

     
      
БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 СЕСІЇ  VІІІ  СКЛИКАННЯ
  ____.2023 р.                                 м. Броди                                      № ПР
Про внесення змін в рішення Про продовження
терміну дії договору оренди земельної ділянки
для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд
телекомунікацій на території с Лешнів,
вул Центральна, 25 а
           
З метою приведення рішення міської ради “Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території с Лешнів, вул Центральна, 25 а” від 03.11.2022року №832 до вимог чинного законодавства, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, - 
 
ВИРІШИЛА :


1. Внести зміни в рішення міської ради “Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території села Лешнів, вул. Центральна, 25 а” від 03.11.2022року №832, а саме: п.1 та п.3 рішення викласти в наступній редакції:
“1. Передати в оренду  земельну ділянку (кадастровий номер 4620383200:09:007:0003)  площею 0,0379 га, яка розташована на території с. Лешнів, вул. Центральна, 25 а , із цільовим призначенням – для розміщення  та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (для будівництва та обслуговування будівлі енергобази АТС) (КВЦПЗ – 13.01),  терміном на 10 (десять) років.”;
“3. Зобов’язати АТ “Укртелеком” в місячний термін укласти договір    оренди землі з Бродівською міською радою Львівської області та здійснити його державну реєстрацію.”.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Олег КАЗМІРЧУК).
 
Міський голова                                            Анатолій БЕЛЕЙ