ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Нікіфоряк Т.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0400га для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови по вул. Лесі Українки в м. Броди ».

 

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
  СЕСІЇ    СКЛИКАННЯ
 
Від    р.                                            м. Броди                                                   проект  
 
Про затвердження «Детального плану території  земельної
ділянки орієнтовною площею 0,0400га для будівництва і
обслуговування паркінгів та автостоянок на землях
житлової та громадської забудови по вул. Лесі Українки
в м. Броди  ».
     
           Розглянувши «Детальний план території  земельної ділянки орієнтовною площею 0,0400га для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови по вул. Лесі Українки в м. Броди»,  враховуючи протокол депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити «Детальний план території  земельної ділянки орієнтовною площею 0,0400га для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови по вул. Лесі Українки в м. Броди»
  2. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки площею 0,0400га для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови по вул. Лесі Українки в м. Броди .
  3. Виготовлений проект землеустрою, вказаний в п.2 цього рішення подати на затвердження в Бродівську міську раду   
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток 
( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                     Анатолій Белей