ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХІХ СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 28. 03. 2017 року                         м. Броди                                         № проект                                                               
 
Про затвердження висновку комісії 
з питань регулювання земельних
відносин та містобудівної діяльності.
        
         Розглянувши заяву гр. Заїми Василя Васильовича, прож м Броди, вул. С Тудора, 70, акти прийому-передачі межових знаків земельної ділянки по вул. С. Тудора, 70, враховуючи наявність твердої межі, а саме загорожі у вигляді металевої сітки між присадибними земельними ділянками №70 та № 68 по вулиці С. Тудора, враховуючи висновок комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, від 09.03.17р,  відповідно до ст.ст.12,158-160 Земельного Кодексу України міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Затвердити висновок : ( додаток ),  комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності згідно протоколу виїздного засідання комісії від 09.03.2017р.
 
2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань     регулювання земельних відносин та  містобудівної діяльності     Казмірчук О. Я. )
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Додаток  1 до рішення Бродівської міської ради від 28. 03.2017 року № проект

 
БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
09.03.2017року                                                                           м Броди
 
В И С Н О В О К
 
Депутатської комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  на земельний спір між громадянами Заїмою Василем Васильовичем та Долинюком Романом Богдановичем. 
 

       Розглянувши земельний спір щодо спільної межі між  присадибними земельними ділянками громадян Заїми В.В по вул. С Тудора, 70 та  Долинюка Р.Б. по вул. С Тудора, 68, враховуючи наявну загорожу з металевої сітки, до якої сусід Долинюк Роман  претензій не має, схему та  акт прийомки-передачі межових знаків. Враховуючи те, що гр. Р.Долинюк безпідставно не підписує  акта прийомки-передачі межових знаків, вказуючи причини, які не відносяться до площ суміжних ділянок та спільної межі, керуючись ст.ст. 131, 158-161 Земельного кодексу України,  постійна депутатська комісія-

 
 
В И Р І Ш И Л А :
 

    1.Погодити межу між присадибними земельними ділянками по вулиці С.Тудора, 70 та С. Тудора, 68 в місті Броди згідно з схемою земельної ділянки, виготовленою ліцензованою організацією.
 
     2.Виготовлену  та погоджену технічну документацію щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,0557га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. С. Тутора, 70 подати на затвердження у Бродівську міську раду.         
 

 
 
Голова комісії                                                      О.Казмірчук
 
Секретар                                                                               Л.Шелест.
 
 
 
 
 
Секретар ради                                                   М. Бакай