ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Данильчук А. Р.

Доповідач:

Данильчук Андрій Романович

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8
Про продаж права оренди земельної ділянки площею 0,12 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою: Львівська обл., м. Броди, вул. Івана Франка,102 на земельних торгах у формі аукціону

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
 БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

XІX сесії  VI демократичного скликання

 
від  28.03.2017 року                   м. Броди                                           № Проект                                        
 

Про продаж права оренди земельної ділянки
площею 0,12 га для будівництва і обслуговування
багатоквартирного житлового будинку
за адресою: Львівська обл., м. Броди,
вул. Івана Франка,102 на земельних торгах у формі аукціону
 

З метою продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах у формі аукціону, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та ст.ст. 12, 122, 127, 134 Земельного кодексу України,  Бродівська міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:

1. Продати право оренди земельної ділянки площею 0,12 га, кадастровий номер 4620310100:07:001:0029 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими магазинами за адресою: Львівська обл., м. Броди, вул. Івана Франка,102 на земельних торгах у формі аукціону.
2. Для продажу права оренди земельної ділянки визначеної п.1 цього рішення провести земельні торги у формі аукціону.
3. Затвердити:
3.1. Стартовий розмір річної орендної плати за земельну ділянку в розмірі 21 523 грн. 68 коп. (Двадцять одна тисяча п’ятсот двадцять три грн. 68 коп.) без урахування ПДВ.
3.2. Крок аукціону у розмірі 0,5% від стартового розміру річної орендної плати земельної ділянки.
3.3. Умови продажу права оренди земельної ділянки:
- строк оренди земельної ділянки 10 років;
- витрати по укладенню договору оренди земельної ділянки несе переможець земельних торгів у формі аукціону.
          3.4. Відповідно до п. 5.ст. 135, п.5.ст.136 Земельного кодексу України, на виконання п. 31 ст. 137 Земельного кодексу України Переможець земельних торгів зобов'язується: сплатити ціну продажу  лоту (плата за користування земельною ділянкою, право користування якою набуто на земельних торгах), а також суму витрат здійснених організатором або виконавцем земельних торгів на підготовку лота до продажу, організацію та проведення земельних торгів, не пізніше трьох банківських днів з дня укладення договору оренди
4. Доручити міському голові укласти договір на проведення земельних торгів у формі аукціону з виконавцем земельних торгів ПП «Фірма «СОМГІЗ» та договір оренди з переможцем земельних торгів у формі аукціону.
5. Визнати місцем проведення земельних торгів у формі аукціону сесійний зал Бродівської міської ради за адресою: Львівська область, м. Броди, пл. Ринок, 20.
6. Встановити реєстраційний внесок в розмірі 50% розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на дату публікації оголошення про проведення земельних торгів.
7. Встановити гарантійний внесок для учасників аукціону у розмірі  5% від стартового розміру річної орендної плати земельної ділянки.
8. Земельні торги провести через 30 днів після оприлюднення інформації про продаж земельної ділянки на аукціоні.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань регламенту ради, депутатської етики, законності, правопорядку та співробітництва територіальних громад ( Фігун А. С. ) .

 
 
 
Міський голова                                                         Анатолій Белей