ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Бакай Микола Павлович

Доповідач:

Бакай Микола Павлович

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7
Про внесення змін до Регламенту Бродівської міської ради

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XIХ  сесія VII демократичного скликання
 
 
 
від 28. 03. 2017 року                            м. Броди                                        № проект
 
 
Про внесення змін до Регламенту
Бродівської міської ради
 
 
У відповідності, до Закону України       «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань регламенту ради, депутатської етики, законності, правопорядку та співробітництва територіальних громад,  міська рада
 
 
 
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Внести наступні зміни до Регламенту Бродівської міської ради :
 
Статтю 9. Комісії Ради
Доповнити: п.  7. «Інформація про час, місце проведення засідань постійних депутатських комісій та перелік основних питань які подаються на їх розгляд оприлюднюється на офіційному сайті Бродівської міської ради.»

Назву статі 23 змінити на «Депутатський запит та звернення»
п. 1  Викласти  в наступній редакції:
          Депутатський  запит  - це підтримана радою вимога депутата місцевої ради до посадових осіб ради  і  її  органів,  сільського, селищного,  міського  голови,  керівників  підприємств,  установ і організацій незалежно від форми  власності,  які  розташовані  або зареєстровані  на відповідній території, а депутата міської (міста обласного значення),  районної,  обласної ради - також  до  голови місцевої  державної  адміністрації,  його заступників,  керівників відділів і управлінь з питань, які віднесені до відання ради.
         Депутатське звернення - викладена в письмовій формі вимога депутата  місцевої  ради з питань,  пов'язаних з його депутатською діяльністю,  до  місцевих  органів   виконавчої   влади,   органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб,  а також керівників правоохоронних та контролюючих органів,  підприємств,  установ  та організацій   незалежно   від  форми  власності,  розташованих  на території відповідної ради,  здійснити певні дії, вжити заходів чи дати офіційне роз'яснення з питань, віднесених до їх компетенції
На початку ранкового засідання відводиться до 30 хв. для оголошення депутатських запитів,  заяв  та звернень також, за рішенням Ради, - для привітань, виступів, нагороджень чи інших урочистих заходів, що не передбачають прийняття рішень».
п. 3. викласти в такій редакції :  «Депутатський запит підлягає включенню до порядку денного пленарного засідання ради. Коли це необхідно обговорюється на пленарному засіданні Ради, та вважається підтриманим Радою, якщо за відповідне рішення проголосувала більшість від загального складу Ради».
 
 2.     Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну депутатську комісію  з питань регламенту ради, депутатської етики, законності, правопорядку та співробітництва територіальних громад   ( Фігун А. С. ).
 
 
       
 
 
   
 
Міський голова                                               Анатолій  Белей