ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

24.11.2016

Проголосовано:

24.11.2016 12:54:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:




Від 24.11.2016р.                           м Броди                                                   № Проект

 

Про затвердження детального плану території

По вул. Коцюбинського, 2 для будівництва підсобних

 та допоміжних приміщень до індивідуального

житлового будинку  гр. Донченко О.П.

     Розглянувши детальний план території земельної ділянки  для будівництва та обслуговування підсобних та допоміжних приміщень до житлового будинку по вулиці Коцюбинського,2 для можливості зблокування житлових будинків, розроблений за кошти заявника гр. Донченко Оксани Петрівни, прож м Броди, вул. Коцюбинського, 2А, враховуючи результати громадських слухань детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити детальний план території  земельної ділянки орієнтовною площею 0,0071га для будівництва та обслуговування   підсобних та допоміжних приміщень до житлового будинку в місті Броди по вулиці Коцюбинського для можливості зблокування існуючих житлових будинків.

  2. Надати дозвіл гр. Донченко О.П. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0071 га з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд ( підсобних та допоміжних приміщень до  житлового будинку по вул. Коцюбинського, 2) та присвоїти адресу земельній ділянці  – м Броди, вулиця Коцюбинського, 2А.

  3. Гр. Донченко О.П. замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Коцюбинського, 2А.

  4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності


 

 

 



Міський голова                                                           Анатолій Белей.