ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.01.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40
Про довіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 Р І Ш Е Н Н Я
XVII СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01. 2017 р.                           м Броди                                    №  проект
 
Про довіл на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки для
будівництва  індивідуального житлового будинку.
        
Розглянувши затверджений детальний план території земельної ділянки  в місті Броди   в районі вулиці  Ф. Веста  для будівництва та обслуговування групи  житлових будинків,  враховуючи  протокол засідання ініціативної групи з учасників АТО від 17.01.2017року, наявність земельних ділянок у вказаному кварталі забудови, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
  1. Надати дозвіл гр. Ільківу Роману Ігоровичу, прож  м Броди,      вул. Перемоги, 19,  (учаснику  АТО) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0721га з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в м Броди по вул. Ф Веста (ділянка               № 5) з присвоєнням адресного номера – 19А.
  2. Гр. Ільківу Р.І.  замовити в ліцензованих суб’єктів господарювання  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0721га  у вищезазначеному кварталі забудови відповідно до схеми забудови земельних ділянок та детального плану території.
  3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки   подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                     ( Казмірчук О. Я.).
 

 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.