ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель ПАТ «Львівобленерго» на території Бродівської міської територіальної громади

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХV СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ
 
від 03.11.2022 р.                                  м. Броди                                            №проект

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації з нормативної
грошової оцінки земель ПАТ «Львівобленерго»
на території Бродівської міської територіальної громади
 
 
          Розглянувши лист ПАТ «Львівобленерго» щодо надання дозволу на виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території  Бродівської міської територіальної громади, відповідно до ст. 11, ст. 13 Закону України «Про оцінку земель», ст. 201 Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи рекомендації комісії з питань, земельних відносин, території будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада
 

ВИРІШИЛА:

 
1. Надати дозвіл ПАТ «Львівобленерго» на виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Бродівської міської територіальної громади, згідно додатку.
          2. Розроблені та погоджені технічні документації з нормативної оцінки земельних ділянок подати на затвердження до Бродівської міської ради.
          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань, земельних відносин, території будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О.Я.).
 
 
 

          Міський голова                                                            Анатолій Белей