ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження «Детального плану території в с. Смільне, урочище «Промисловий центр» (за межами населеного пункту) Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки спільної часткової власності площею 6,3346 га і формування суміжних, обтяжених нерухомим майном, земельних ділянок для об’єктів та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XXV  СЕСІЇ VIII    СКЛИКАННЯ
 
Від    р.                                            м. Броди                                                   проект  
 
Про затвердження  «Детального плану території в с. Смільне,
урочище «Промисловий центр» (за межами населеного пункту)
Бродівської міської ради Золочівського району Львівської
області з метою зміни цільового призначення земельної
ділянки спільної часткової власності площею 6,3346 га  і
формування суміжних, обтяжених нерухомим майном, земельних
ділянок  для об’єктів та споруд підприємств переробної,
машинобудівної та іншої промисловості»
     
      Розглянувши «Детальний план території в с. Смільне, урочище «Промисловий центр» (за межами населеного пункту) Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки спільної часткової власності площею 6,3346 га  і формування суміжних, обтяжених нерухомим майном земельних ділянок, для об’єктів та споруд підприємств переробної », враховуючи результати громадських слухань від 26.07.2022,  протокол депутатської комісії від …. з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
  1. Затвердити «Детальний план території в с. Смільне, урочище «Промисловий центр» (за межами населеного пункту) Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки спільної часткової власності площею 6,3346 га і формування суміжних, обтяжених нерухомим майном земельних ділянок, для об’єктів та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» з «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (3,15) на «Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель  та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02)» і формування суміжних, обтяжених нерухомим майном, земельних ділянок  для об’єктів та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.   
  2. Співвласникам земельної ділянки площею 6,3346 га в с. Смільне, урочище «Промисловий центр»» Мигаль Т. С. та Каштан С. В. замовити розроблення проекту землеустрою, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з   «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (3,15) на «Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель  та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02)» і формування суміжних, обтяжених нерухомим майном, земельних ділянок  для об’єктів та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  3. Виготовлений та затверджений проект землеустрою, вказаний в п.2 цього рішення подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                             Анатолій Белей