ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40
Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території с. Лешнів, вул. Центральна, 25 а

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
         ХХV-СЕСІЇ    VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від  _________ 2022 року               м. Броди                                      №_____

 
Про продовження терміну дії договору
оренди земельної ділянки для розміщення
та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій
на території с. Лешнів, вул. Центральна, 25 а
 
          Розглянувши клопотання АТ «Укртелеком» про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки, яка розташована на території с. Лешнів, вул. Центральна, 25 а із цільовим призначенням – для розміщення  та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (для будівництва та обслуговування будівлі енергобази АТС), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», , Законом України «Про оренду землі», ст. ст. 12,93,123,124 Земельного кодексу України, міська рада –

ВИРІШИЛА :

1. Продовжити АТ «Укртелеком» термін дії договору оренди земельної ділянки (кадастровий номер 4620383200:09:007:0003) на площу 0,0379 га, яка розташована на території с. Лешнів вул. Центральна, 25 а із цільовим призначенням – для розміщення  та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій (для будівництва та обслуговування будівлі енергобази АТС) (КВЦПЗ – 13.01),  терміном на 10 (десять) років.
2. Встановити орендну плату за земельну ділянку відповідно до рішення Бродівської міської ради № 289 від 24.06.2021 року.
3. Зобов’язати АТ «Укртелеком» в місячний термін укласти додаткову угоду до договору оренди землі з Бродівською міською радою та здійснити її державну реєстрацію.
4. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
5. Відділу бухгалтерського обліку та звітності вести контроль за сплатою орендної плати.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).               
      
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей