ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами с. Монастирок, Бродівської міської ради

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
                                         ХХV-СЕСІЇ    VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від  _________ 2022 року               м. Броди                                      №_____

 
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду ТзОВ «Юкрейн
Тауер  Компані» для розміщення та
експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій
за межами с. Монастирок,  Бродівської міської ради
 
          Розглянувши клопотання Приватного підприємства «Галкомсервіс» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТзОВ «Юкрейн Тауер  Компані» орієнтовною площею 0,16 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд комунікацій, яка розміщена за межами села Монастирок, Бродівської міської ради, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 75, 112, 134 Земельного кодексу України, статей 19, 22, 25, 50 Закону України «Про землеустрій», статей 4, 5, 6 Закону України «Про оренду землі», враховуючи пропозиції комісії земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада

ВИРІШИЛА:

 
          1. Надати дозвіл ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,16 га в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код КВЦПЗ – 13.01) із земель комунальної  власності,  що розміщена за межами                с. Монастирок, Бродівської міської ради.
 
2. Розроблений і погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на  розгляд  та затвердження сесії міської ради.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток міської ради (Казмірчук О.Я.).   
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей