ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23
Про затвердження експертної грошової оцінки та встановлення ціни продажу земельної ділянки в м. Броди по вул. Л.Українки, 25А гр.Шелест П.Ф.

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА 
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХV сесія VIІІ  скликання
03.11.2022 р.                      м. Броди                                               № ПР

 
Про затвердження експертної грошової
 оцінки та встановлення ціни продажу
земельної ділянки в м. Броди по вул. Л.Українки, 25А
гр.Шелест П.Ф.  
Розглянувши заяву гр. Шелеста Павла Федоровича, прож. м.  Броди, вул. 22-Січня, 68/1, звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Л.Українки,25А, враховуючи висновок оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки, відповідно до рішення Бродівської міської ради №499 від 22.11.2017 року, «Про затвердження положення про порядок викупу земельних ділянок» керуючись, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська  рада, -

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0151 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07) (кадастровий номер 4620310100:08:002:0037), яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Л.Українки, 25А.
  2. Продати у власність гр. Шелесту Павлу Федоровичу земельну ділянку, вказану в пункті 1 цього рішення.
  3. Встановити ціну продажу земельної ділянки яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Л.Українки,25А в сумі, що становить 157 701,00 грн. (сто п’ятдесят тисяч сімсот однин гривень, 00 копійок).
  4. Половину суми, від вартості земельної ділянки, встановленої в пункті 3 цього рішення, розтермінувати  на 2 роки.
  5. Доручити міському голові Бродівської міської ради укласти та підписати договір купівлі-продажу земельної ділянки, вказаної в п.3 цього рішення.
  6. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської ОДПІ для контролю за сплатою земельного податку.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

        

      

           Міський голова                                                 Анатолій БЕЛЕЙ