ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про затвердження експертної грошової оцінки та встановлення ціни продажу земельної ділянки в м. Броди по вул. Залізничній, 63В гр Микитюку Ю.М.

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА 
 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХV сесія VIІІ  скликання
 
03.11.2022 р.                      м. Броди                                               № ПР

 
Про затвердження експертної грошової
 оцінки та встановлення ціни продажу
земельної ділянки в м. Броди
по вул. Залізничній, 63В гр Микитюку Ю.М.
   Розглянувши заяву гр. Микитюка Юрія Михайловича, прож. м.  Броди, вул. Перемоги, 7, звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Залізнична, 63 В, враховуючи висновок оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки, відповідно до рішення Бродівської міської ради №499 від 22.11.2017 року, «Про затвердження положення про порядок викупу земельних ділянок», керуючись, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська  рада, -

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0078 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07) (кадастровий номер 4620310100:17:002:0070), яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Залізнична, 63В.
  2. Продати у власність гр. Микитюку Юрію Михайловичу земельну ділянку, вказану в пункті 1 цього рішення.
  3. Встановити ціну продажу земельної ділянки яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Залізнична, 63В в сумі, що становить 63304,50 грн. (шістдесят три тисячі триста чотири гривень, 50 копійок).
  4. Доручити міському голові Бродівської міської ТГ укласти та підписати договір купівлі-продажу земельної ділянки, вказаної в п.3 цього рішення.
  5. Направити це рішення в Бродівське відділення Буської ОДПІ для контролю за сплатою земельного податку.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

        

      

           Міський голова                                                 Анатолій БЕЛЕЙ