ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Лагодів, Бродівської міської ради

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХV СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ
 
від 03.11. 2022 р.                     м. Броди                                       № _______
 

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації з нормативної
грошової оцінки земель села Лагодів,
Бродівської міської ради
 
 
          В зв’язку з необхідністю поновлення нормативної грошової оцінки земель села Лагодів,  Бродівської міської ради, відповідно до ст. 11, ст. 13 Закону України «Про оцінку земель», ст. 201 Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи рекомендації комісії з питань, земельних відносин, території будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада
 

ВИРІШИЛА :

 
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Лагодів, Бродівської міської ради.
           2. Уповноважити міського голову укласти договір на виконання робіт з розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель з особами, які згідно із Законом України "Про землеустрій" мають право на здійснення діяльності у сфері землеустрою та погодити її відповідно до вимог чинного законодавства.
          3. Розроблену та погоджену технічну документацію з нормативної оцінки земель подати на затвердження сесії міської ради згідно чинного законодавства.
          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань, земельних відносин, території будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О.Я.).
 
 
 

          Міський голова                                                            Анатолій Белей