ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Данильчук А. Р.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна

Бродівська міська РАДА             Львівської області
   Р І Ш Е Н Н Я
ХХV сесія VIII скликання
 
Від 00.00.2022                                    Броди                                                  №
 

Про  внесення змін до договору
оренди нерухомого майна
   
Відповідно до частини першої статті 770 Цивільного кодексу України, частини 8 статті 20 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та у зв’язку з передачею нежитлового приміщення у будинку № 24 на вул. Василя Стуса в місті Броди у комунальну власність Бродівської міської територіальної громади та на баланс відділу культури, туризму, молоді та спорту Бродівської міської ради, міська рада                                                   
 

ВИРІШИЛА : 

          1.Внести за згодою сторін до договору на оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бродівського району № 1 від 20 червня 2008 року, укладеного між відділом культури та туризму Бродівської районної державної адміністрації та приватним підприємцем Савчин Аллою Богданівною, щодо об’єкту оренди - нежитлового приміщення у будинку № 24 на вул. Василя Стуса в місті Броди площею 887,0 кв.м. (надалі – Договір), такі зміни:
          1.1. У тексті договору слова «спільної власності територіальних громад Бродівського району» у всіх відмінках замінити словами «комунальної власності Бродівської міської територіальної громади в особі Бродівської міської ради» у відповідному відмінку;
          1.2. Змінити сторону орендодавця -  відділ культури та туризму Бродівської районної державної адміністрації на орендодавця –відділ культури, туризму, молоді та спорту Бродівської міської ради.
          2.Відділу культури, туризму, молоді та спорту Бродівської міської ради укласти додаткову угоду щодо внесення змін  до договору на оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бродівського району № 1 від 20 червня 2008 року в частині площі орендованих приміщень, орендної плати, відповідно до проведеної експертної оцінки орендованих приміщень, та інших пунктів даного договору оренди за спільною згодою з орендарем.          
            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію  з питань фінансів, бюджету, розвитку, інвестицій, туризму та міжнародного співробітництва (М.Старик).