ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Данильчук А. Р.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

02.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5
Про передачу в оренду майна комунальної власності та включення цих об’єктів до Переліку об’єктів оренди другого типу

Бродівська міська РАДА               Львівської області
   Р І Ш Е Н Н Я
ХХV сесія VIII скликання
 
Від 00.00.2022                                    Броди                                                  №

 
Про передачу в оренду майна комунальної
власності та включення цих об’єктів
до Переліку об’єктів оренди другого типу
 
          Відповідно до статей 29, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись статями 2, 3, 4, 6, частиною 2 ст.15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483, Постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 року №634, рішенням Бродівської міської ради від 18.08.2021р. №395 «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Бродівської міської територіальної громади», розглянувши звернення начальника територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області В.Дейнеки від 05.09.2022р. №04-1018/22, враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології, міська  рада
 

ВИРІШИЛА :

 
          1.Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлових приміщень комунальної власності Бродівської міської територіальної громади в особі Бродівської міської ради Львівської області за адресою: 80600, Львівська область, Золочівський район, м. Броди, Майдан Свободи, 10, загальною площею 352,5 кв. м. та надати дозвіл  виконавчому комітету Бродівської міської ради на укладення договору оренди даного нежитлового приміщення з територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області з метою розміщення бюджетної установи - Бродівського районного суду Львівської області, терміном на 5 років.
          2.Розрахунок орендної плати здійснювати у розмірі 1грн. в рік без ПДВ.
          3.Виконавчому комітету Бродівської міської ради внести інформацію про потенційні об’єкти оренди до ЕТС в порядку, передбаченому частиною 4 статті 6 Закону України від 03.10.2019 №157-IX «Про оренду державного та комунального майна» та провести оформлення надання в оренду даних   нежитлових приміщень відповідно до вимог чинного законодавства.
  4.Секретарю міської ради Р.Шишці оприлюднити інформацію про включення об’єктів оренди до Переліку другого типу на офіційному сайті Бродівської міської ради.
 5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.