ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.01.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33
Про надання дозволу на проведення експертно-грошової оцінки земельної ділянки не с/г призначення в м. Броди по вул. Конюшківській, 38А

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XVII СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01. 2017р.                            м. Броди                                       № Проект                                                                                                                            
 
Про надання дозволу на проведення
експертно-грошової оцінки земельної
ділянки не с/г призначення в м. Броди
по вул. Конюшківській, 38А
Розглянувши заяву орендаря земельної ділянки по вул. Конюшківській, 38А, власника нерухомого майна,  Смаль Марії Дмитрівни, прож м. Броди, вул. Головацького, 74  про дозвіл на проведення експертно - грошової оцінки земельної ділянки  під магазином «Мала фортеця», з метою подальшого викупу,   керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Надати дозвіл  гр. Смаль Марії Дмитрівній,   прож м Броди, вул. Я Головацького, 74 на замовлення в суб’єкта оціночної діяльності     експертно-грошової оцінки земельної   ділянки несільськогосподарського призначення на території м Броди,  по  вул. Конюшківській, 38А площею 0,0163га.
  2. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                           ( Казмірчук О. Я.).
 
 
 
 
Міський голова                                                  Анатолій Белей