ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.01.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва гр. Романюк С.Ф. з метою передачі в оренду

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИТЯГ з Р І Ш Е Н Н Я

XVII СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01. 2017р.                            м. Броди                                       № Проект                                                                                                                            
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо встановлення
 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для гаражного будівництва гр. Романюк С.Ф.
 з метою передачі в оренду
     
Розглянувши заяву гр. Романюк Стефанії Франківни, прож м. Броди, вул. Островчик, 6/32 про надання дозволу на  виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування власного гаража для автотранспорту, свідоцтво про право власності на нерухоме майно (гараж), враховуючи пропозиції комісії  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, відповідно до  Закону України “Про землеустрій”, ст.ст. 118,121, 184 Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
 
1.      Надати дозвіл на проведення робіт із землеустрою по виготовленню технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0030га для будівництва та обслуговування гаража для автотранспорту гр. Романюк Стефанії Франківні в кооперативі №1, вул. Конюшківська, 55, гараж 37, ряд 7 для передачі в оренду.
2.     гр. Романюк С. Ф. замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування гаража, вказаного в п. 1 цього рішення,  з метою передачі в оренду.
3.      Розроблену та погоджену  в установленому порядку  технічну документацію подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я.)
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей