ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XVII СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01. 2017р.                            м. Броди                                       № Проект                                                                                                                            
Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для передачі  в постійне
користування  ОСББ  в м. Броди.
            Розглянувши заяви об’єднань співвласників багатоквартирних будинків “Курінь”- (будинки по вул. Коновальця, 3,3А,5),  «Мій дім» - (будинок по вул. 900-річчя Бродів, 12, «Бродівські мальви» - (будинок по вул. Вірменська, 14) про дозвіл на виготовлення правовстановлюючих документів  на земельні ділянки для обслуговування багатоквартирних жилих будинків, статути ОСББ, виписки з ЄДР юридичних осіб,  керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада –
                                                  В И Р І Ш И Л А :
1.      Погодити  співвласникам багатоквартирного житлового будинку в особі ОСББ «Бродівська вишиванка», що на вул. Коновальця, 1 в м Броди виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для його обслуговування.
 2.     Державний акт на право постійного користування серії ІІ-ЛВ     №001086,     виданий ЗАТ «Бродиагробуд» на земельну ділянку площею 0,2502га по вул. Коновальця, 5 вважати таким, що втратив чинність.
 3.     Надати дозвіл проектним землевпорядним організаціям на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у постійне користування співвласникам житлових будинків в особі ОСББ для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку в м. Броди  (згідно додатку).
4.      Голові правління ОСББ    замовити в суб’єктів господарювання, що     є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
5.      До затвердження проекту землеустрою та надання земельної  ділянки у власність проводити оплату земельного податку згідно  чинного законодавства.  
6.      Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погоджений у встановленому законодавством порядку, подати на затвердження Бродівській міській раді.
7.      Направити це  рішення в ДПІ у Бродівському районі .
8.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).
 
               Міський голова                                                          Анатолій Белей   
 
 
 
 
Додаток до рішення №___
від 24.01.2017р.
 
 
Список ОСББ, яким надано дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність співвласникам багатоквартирних будинків в м Броди.
  1. ОСББ «Курінь» , земельна ділянка по вул. Коновальця, 5 площею 0,2502га та земельна ділянка по вул. Коновальця, 3та 3А площею 0,025га.
  2.  ОСББ «Мій дім» , земельна ділянка по вул. 900-річчя Бродів, 12 площею 0,17га.
  3. ОСББ «Бродівські мальви», , земельна ділянка по вул. Вірменській, 14 площею  0,10га.