ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Лящук Д.Є.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки площею 0,8000 га для створення (будівництва) парку для відпочинкових та рекреаційних цілей в м. Броди на майдані Свободи»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XX СЕСІЇ   VІІІ СКЛИКАННЯ
 
 
від _________ 2022 р.                    м. Броди                           № проєкт

 
Про затвердження «Детального плану території
земельної ділянки площею 0,8000 га для створення
(будівництва) парку для відпочинкових та
рекреаційних цілей в м. Броди  на майдані  Свободи»
     
      Розглянувши «Детальний план території земельної ділянки площею 0,8000 га для створення (будівництва) парку для відпочинкових та рекреаційних цілей в м. Броди  на майдані  Свободи»,  враховуючи результати громадських слухань та протокол депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада-
 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити «Детальний план території земельної ділянки площею 0,8000 га для створення (будівництва) парку для відпочинкових та рекреаційних цілей в м. Броди  на майдані  Свободи».
  2. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки площею 0,8000 га для створення (будівництва) парку для відпочинкових та рекреаційних цілей в м. Броди  на майдані  Свободи.  
  3. Виготовлений та затверджений проект землеустрою, вказаний в п.2 цього рішення подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                             Анатолій Белей