ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.01.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо відновлення меж земельної ділянки по вул. Островчик, 2 гр. Ліпкевичу О.В.



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я
XVII СЕСІЯ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01.2017р.                            м Броди                                         № Проект                                                          
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо відновлення меж
земельної ділянки по вул. Островчик, 2
гр. Ліпкевичу О.В.
 
Розглянувши заяви гр. Ліпкевич Олександри Петрівни щодо припинення дії договору №274 від 08.08.2011р. та  гр. Ліпкевича Олега Васильовича, прож м Броди, вул. Веста, 4Б/1, договір дарування нерухомого майна в м Броди по вул. Островчик, 2, та Інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 31.03.2016р., керуючись  Земельним  кодексом України, Законом України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
1. Припинити дію договіру оренди № 274 від  08.08.2011року на земельну ділянку в м Броди по вул. Островчик, 2.
2. Надати дозвіл гр. Ліпкевичу О.В. на  замовлення в ліцензованих організаціях виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0607га в м Броди по вул. Островчик, 2 для будівництва та обслуговування магазину-бару  з метою надання в оренду.
3. Виготовлену  та погоджену у встановленому законодавством порядку документацію на земельну ділянку по  вул. Островчик, 2 на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
4. Гр. Ліпкевичу О.В.  в місячний термін :  -укласти з Бродівською міською радою договір про компенсацію за фактичне використання земельної ділянки.
- звернутися в відділ реєстрації речових прав на нерухоме майно юридичних та фізичних осіб Бродівської РДА  для розірвання  договору оренди № 274 від 08.08. 2011 року на земельну ділянку по вул. Островчик,
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                     ( Казмірчук О. Я. ).
 
 
 

Міський голова                                                                 Анатолій Белей.