ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 XVII СЕСІЇ VIII    СКЛИКАННЯ
 
Від    р.                                            м. Броди                                                   проект  
 
Про  надання дозволу на виготовлення детального
плану території земельної ділянки в м. Броди по
вул. Короленка для будівництва індивідуального
гаража гр. Федорчука М. В.
 
       Розглянувши заяву гр. Федорчука Миколи Володимировича, жителя м. Броди,   вул. Храпая, 1А, учасника бойових дій (посвідчення АА № 287259 від 15.01.2015 року), про надання   земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу по вул. Короленка, яка є суміжною з існуючими індивідуальними гаражами,  враховуючи протокол депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити виготовлення детального плану території по вул. Короленка в м. Броди для будівництва індивідуального гаража. Площу земельної ділянки для виготовлення детального плану території для будівництва індивідуального гаража гр. Федорчука Миколи Володимировича визначити згідно чинного законодавства та генерального плану м. Броди.
  2. Фінансування виконання робіт з виготовлення детального плану території здійснити за рахунок коштів заявника.  
  3. Виготовлену містобудівну документацію подати на розгляд та затвердження Бродівської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                  Анатолій БЕЛЕЙ