ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 76

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХVІІ СЕСІЇ VІІІ  СКЛИКАННЯ
10. 02. 2022р.                                     м. Броди                             № проєкт  
 
Про надання дозволу на розроблення
детального плану території земельної ділянки
для будівництва індивідуального житлового
будинку по вул. Набережній, 75 в м. Броди гр.Радіо З.М.
        
        Розглянувши заяви гр. Щерецького Михайла Васильовича, та його дочки гр.Радіо Зоряни Михайлівни, прож. м. Броди, вул. Старобрідська, 61 про дозвіл на виготовлення детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку по вул. Набережній, 75 в м. Броди, рішення №261 від 24.08.1997року «Про надання дозволу на виготовлення проекту будівель і відводу земельної ділянки для індивідуального будівництва», керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл гр. Радіо Зоряні Михайлівні, прож. м. Броди, вул. Старобрідська, 61 на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,0976га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м Броди  по вул. Набережній, 75.
  2. Розроблений  та погоджений детальний план території земельної ділянки після проведення громадських обговорень, подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,  регулювання земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони памяток (голова комісії О.Казмірчук).
 
 
 

Міський голова                                                               А.Белей