ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

09.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 71
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення на території с. Гаї-Смоленські, урочище «Бригада №3»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Р І Ш Е Н Н Я

 ХVІІ  СЕСІЇ   VІІІ  СКЛИКАННЯ

від  10.02.2022 р.                           м. Броди                                           № проект

 
Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в оренду
для іншого сільськогосподарського призначення
на території с. Гаї-Смоленські, урочище «Бригада №3»
   
Розглянувши заяву Озійчука Валерія Володимировича  жителя м. Рівне, вул. Д. Галицького, 12а/47, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, розроблений ФОП Панчишин О. В., на території  с. Гаї-Смоленські, урочище «Бригада №3»  та право власності на нерухоме майно,  відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,   міська  рада
 

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з цільовим призначенням (01.13) для іншого сільськогосподарського виробництва (кадастровий номер 4620381300:11:001:0024)  площею 4,0000 га на території с. Гаї-Смоленські, урочище «Бригада №3».
  2. Передати в оренду  Озійчуку Валерію Володимировичу земельну ділянку вказану в п. 1 цього рішення площею 4,0000 га терміном на 25 (двадцять п’ять) років.
  3. Зобов’язати Озійчука Валерія Володимировича в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку,  вказану в п. 1цього рішення та здійснити його державну реєстрацію.
  4. Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
    5.  Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
    6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

         

        Міський голова                                                                    Анатолій Белей