ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 78

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                         ХVІІ-СЕСІЇ    VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від  ________2022 року                            м. Броди                              № ПР___   

 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельної
ділянки в натурі (на місцевості) ТзОВ «Яблуко»
 
 
Розглянувши клопотання ТзОВ «Яблуко» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,5496 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування виробничих будівель та споруд) яка знаходиться за межами села Пониковиця, Бродівської міської ради та надана їм в постійне користування на підставі державного акта на право постійного користування землею серії І-ЛВ, який зареєстрований Пониковицькою сільською радою 09.02.2000 за №5, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 20 Земельного кодексу України та ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ТзОВ «Яблуко» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 2,5496 га, із цільовим призначенням 11.02  – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування виробничих будівель та споруд), що знаходиться за межами села Пониковиця, Бродівської міської ради.
2. Виготовлену та погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження сесії міської ради згідно норм чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.) .
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей