ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

08.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47
Про продовження терміну оренди земельної ділянки для обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул В. Стуса, 16 Кредитній спілці «Довіра».

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
ХVII СЕСІЇ  VІІІ СКЛИКАННЯ
 
 
.. .02.2022р.                             м. Броди                                        №  ПР
 
Про продовження терміну  оренди
земельної ділянки для обслуговування
інших будівель громадської забудови
 в м. Броди по вул В. Стуса, 16
Кредитній спілці «Довіра».
                  
   Розглянувши заяву Кредитної спілки «Довіра», юридична адреса: м Броди, вул В.Стуса, 16 про продовження терміну дії договору оренди землі для обслуговування нерухомого майна в місті Броди по вул В. Стуса, 16, керуючись   Земельним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» «Про оренду землі»,міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
  1. Продовжити  дію договору оренди землі терміном на 10 (десять) років Кредитній спілці «Довіра» площею 0,0130га по вулиці В.Стуса, 16 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15), кадастровий номер – 4620310100:11:010:0021.
  2. Зобов’язати Кредитну спілку «Довіра» в  місячний термін укласти додаткову угоду до договору оренди землі з Бродівською міською радою та здійснити її державну реєстрацію.
  3. Направити це рішення в ДПІ у Бродівському районі щодо контролю за повним і своєчасним стягненням до бюджету орендної плати.
  4. Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин, будівництва, архітектури, охорони памяток.
 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей