ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.01.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про затвердження детального плану території в м. Броди по вул. І Франка, 71.



 

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XVII СЕСІЯ  VІІДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01. 2017 р.                              м. Броди                                              № Проект
 
Про затвердження детального
плану території в м. Броди по
 вул. І Франка, 71.
       
Розглянувши проект детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів нерухомості - закладів громадського харчування в                      м. Броди  по вул. І Франка, 71 підприємця Бакай Люби Іванівни, прож.                      м. Броди, вул. Короленка, 10,  враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити проект детального плану території земельної ділянки площею 0,1800га для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування   по вул. І Франка, 71 для передачі в оренду.
  2. Надати дозвіл підприємцю Бакай Любі Іванівні на замовлення у відповідних суб’єктів господарювання проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1800га по вул. І Франка, 71  для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування  з метою передачі в оренду.
  3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.                            ( Казмірчук О. Я. ).
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.