ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 56

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

       Р І Ш Е Н Н Я

ХVII СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ
 

Від ____________2022 р.                         м. Броди                                       № ___

 
Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в оренду
для будівництва та обслуговування інших
будівель громадської забудови на території
м. Броди, вул. Рота Йосифа, 50
   
         Розглянувши клопотання ТзОВ ТВК «Традиція» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель житлової та громадської забудови, яка розташована на території м. Броди,           вул. Рота Йосифа, 50, право власності на нерухоме майно, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку,   відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,   міська  рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,2961 га ТзОВ ТВК «Традиція» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ - 03.15) (кадастровий номер 4620310100:18:002:0005)   розташованої на території          м. Броди, вул. Рота Йосифа, 50.
2. Передати в оренду  ТзОВ ТВК «Традиція» земельну ділянку вказану в п. 1 цього рішення площею 0,2961 га терміном на 10 (десять) років.
3. Зобов’язати ТзОВ ТВК «Традиція»  в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  вказану в п. 1 цього рішення та здійснити його державну реєстрацію.
4. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
5. Відділу бухгалтерського обліку та звітності вести контроль за сплатою орендної плати.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

         

 

Міський голова                                                            Анатолій Белей