ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 51

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XVII СЕСІЇ  VIII СКЛИКАННЯ

Від ____________2022 р.                         м. Броди                                       № ___

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в оренду
для іншого сільськогосподарського призначення
за межами с. Білявці
   
         Розглянувши клопотання Обслуговуючого кооперативу сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Щедрий Колос» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами с. Білявці, Бродівської міської ради   та права власності на нерухоме майно, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,   міська  рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 12,53 га Обслуговуючому кооперативу сільськогосподарському обслуговуючому кооперативу «Щедрий Колос» для іншого сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ - 01.13) (кадастровий номер 4620388400:04:011:0004)   розташованої за межами с. Білявці, Бродівської міської ради.
2. Передати в оренду  Обслуговуючому кооперативу сільськогосподарському обслуговуючому кооперативу «Щедрий Колос» земельну ділянку вказану в п. 1 цього рішення площею 12,53 га терміном на 25 (двадцять п’ять) років.
3. Зобов’язати Обслуговуючий кооператив сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Щедрий Колос»  в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  вказану в п. 1 цього рішення та здійснити його державну реєстрацію.
4. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
5. Відділу бухгалтерського обліку та звітності за сплатою орендної плати.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).               

Міський голова                                                            Анатолій Белей