ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 64

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХVII  СЕСІЇ   VІІІ  СКЛИКАННЯ

від  .2022 р.                          м. Броди                                                № ПР
                                                                                     
Про затвердження проекту землеустрою
 щодо відведення земельної ділянки
та передачу  в оренду по вул. Л.Українки, 57
 
         Розглянувши заяву гр.Доскоча Івана Михайловича, прож м Броди, вул Грушевського, 4/8 про передачу земельної ділянки в оренду  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в м Броди по вул Л.Українки, 57, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, витяг з ДЗК від 28.12.2021року,  відповідно до  Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду Доскочу Івану Михайловичу площею 0,0153га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07.) в м Броди по вул Л.Українки, 57.
  2. Передати в оренду терміном на  10 років гр. Доскочу Івану Михайловичу земельну ділянку площею  0,0153гакадастровий номер – 4620310100:08:005:0036) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07) в місті Броди по вул. Л.Українки, 57.
  3. Зобов’язати гр. Доскоча І.М. в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки вказаної в п.1 цього рішення, та провести його державну реєстрацію.
     3. Направити це рішення  в Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління Головного управління ДФС у Львівській області для контролю за   сплатою орендної плати за землю.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                   ( Казмірчук О. Я.)
 

Міський голова                                                               Анатолій Белей