ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XVII СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24. 01.2017 року                       м Броди                        № Проект         
 
Про  передачу земельної ділянки
для  будівництва та обслуговування
жилого будинку в оренду  громадянам
Андріїв О. Л.  та Ковальчук І.О.
по вул Низькій, 16.
 
         Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою укладення договору оренди землі в м. Броди по вул.Низькій, 16 громадян Андріїва Омеляна Лук’яновича та Ковальчук Ірини Омелянівни  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд,  керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Затвердити технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд   в м. Броди по вул. Низькій, 16 площею 0,1000га, кадастровий номер – 4620310100:15:004:0054.
  2. Передати в оренду терміном на 49 років земельну ділянку площею 0,1000га громадянам Андріїву Омеляну Лук’яновичу та Ковальчук Ірині Омелянівні, проживають м Броди, вул. Низька, 16 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна земельна ділянка) в м. Броди по вул.Низькій, 16.
  3. Зобов’язати гр. гр. Андріїв О. Л та Ковальчук І. О.  в місячний термін укласти договір оренди на земельну ділянку з Бродівською міською радою.
  4.  Бухгалтерії міської ради  вести контроль за сплатою орендної плати.
  5. Направити це рішення в ДПІ Бродівського району.
  6. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                          ( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей.