ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХVII СЕСІЇ   VІІІ  СКЛИКАННЯ

від ..  лютого 2022 р.                                   м. Броди                                     № ПР
 
Про затвердження містобудівної документації
«Внесення змін в детальний план території  власної
земельної ділянки  площею 0,3000 в районі вулиці
Великі Фільварки-автодороги Київ-Чоп з метою
будівництва та обслуговування автомобільної мийки
самообслуговування та вантажного порталу»
гр. Громяка А. М.  
     
      Розглянувши містобудівну документацію «Внесення змін в детальний план території  власної земельної ділянки  площею 0,3000 в районі вулиці Великі Фільварки-автодороги Київ-Чоп з метою будівництва та обслуговування автомобільної мийки самообслуговування та вантажного порталу», враховуючи результати громадських слухань та протокол депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада,-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити містобудівну документацію «Внесення змін в детальний план території  власної земельної ділянки  площею 0,3000 в районі вулиці Великі Фільварки-автодороги Київ-Чоп з метою будівництва та обслуговування автомобільної мийки самообслуговування та вантажного порталу».
 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( Казмірчук О. Я.).
 

Міський голова                                                                    Анатолій Белей