ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.01.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду по вул. Й. Рота, 5Б гр. Гуляйгродському М. Я.



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XVII СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 24.01. 2017р.                            м Броди                                                № Проект                                                                                                                            
 
Про затвердження проекту землеустрою  
 та надання земельної ділянки в оренду
 по вул. Й. Рота,  5Б гр. Гуляйгродському М. Я.
 
            Розглянувши заяву  гр. Гуляйгродського Миколи Ярославовича, прож. м. Броди, вул. Героїв Авіаторів, 6/21 та виготовлений проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки по вул. Й.Рота, 5Б для будівництва та обслуговування будівлі столярного цеху, технічну документацію по поділу земельної ділянки, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити  технічну документацію по поділу земельної ділянки по вул.               Й Рота, 5Б та проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0, 1734 га для  розміщення та експлуатації основних, допоміжних і підсобних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для будівництва та обслуговування будівель столярного цеху) в м Броди по вул. Й. Рота, 5Б.
2. Надати  гр. Гуляйгродському М.Я. в оренду  земельну ділянку площею
0, 1734 га (кадастровий номер – 4620310100:18:004:0011) терміном на 25 років із земель промисловості , транспорту, зв’язку  та іншого призначення комунальної власності  без зміни цільового призначення  - для  для  розміщення та експлуатації основних, допоміжних і підсобних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для будівництва та обслуговування будівель столярного цеху) в м Броди по вул.              Й Рота, 5Б.
3.  Зобов”язати гр. Гуляйгродського М.Я.   в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  по вул.                   Й Рота, 5Б та здійснити його державну реєстрацію.
4.  Направити це рішення в ДПІ у Бродівському районі для контролю за сплатою орендної плати за землю.
5.  Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
6.    Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
7.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності   ( Казмірчук О. Я. ).

Міський голова                                                                    А.Белей.