ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18


БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XVII СЕСІЯ VІІДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  24.01.2017р.                                      м. Броди                       № Проект                                                                                                                            
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
 по вул Щурата, 2А
        
Розглянувши проект детального плану території земельної ділянки по вулиці Щурата, 2А для будівництва та обслуговування житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями, враховуючи результати громадських обговорень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА  :
 
1.      Затвердити  детальний план території земельної ділянки площею 0,0600га для  будівництва та обслуговування житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями  в м Броди по вул. Щурата, 2А з метою продажу на земельних торгах.
2.      Виконкому міської ради замовити в проектних землевпорядних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600га  для будівництва та обслуговування житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями в м Броди по                   вул. Щурата, 2А. 
3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та витяг із ДЗК  подати на затвердження до Бродівської міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О.Я. ).

             

                Міський голова                                                              А.Белей.