ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 69
Про надання дозволу на виготовлення детального плану території зміни цільового призначення земельної ділянки з «будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на «для будівництва і обслуговування іншої громадської забудови (03.15) в с. Пониква по вул. Надрічна»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІІ СЕСІЇ  VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від 26.10. 2021 р.                           м. Броди                               проект
 
 
 
Про надання дозволу на виготовлення детального
плану території зміни цільового призначення
земельної ділянки з «будівництва та обслуговування
житлового будинку, господарських будівель та споруд»
на «для будівництва і обслуговування іншої громадської
забудови (03.15) в с. Пониква по вул. Надрічна»
 
  
     Розглянувши заяву гр. Цетнар Ольги Богданівни, жительки с. Пониква Золочівського району Львівської області,  про надання дозволу на  виготовлення «Детального плану території зміни цільового призначення земельної ділянки з «будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на «для будівництва і обслуговування іншої громадської забудови (03.15) в с. Пониква по вул. Надрічна», враховуючи пропозиції комісії  з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, відповідно до  Закону України “Про землеустрій”, Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-

         В И Р І Ш И Л А :

1. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити   виготовлення «Детального плану території зміни цільового призначення земельної ділянки з «будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на «для будівництва і обслуговування іншої громадської забудови (03.15) в с. Пониква по вул. Надрічна».
2. Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану території здійснювати за рахунок коштів заявника.
3. Розроблену містобудівну документацію подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток(Казмірчук О. Я.).    
     
 
 

Міський голова                                                  Анатолій Белей