ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 68

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІІ СЕСІЇ  VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від 26.10. 2021 р.                           м. Броди                               проект  
 
Про затвердження детального плану території  
земельної ділянки  по вул. Лісова в с. Панькова
Золочівського району Львівської області для
будівництва і обслуговування житлового будинку,
господарських будівель та споруд   
     
 
      Розглянувши    «Детальний  план території земельної ділянки по вул. Лісова в с. Панькова Золочівського району Львівської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»,        керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити  «Детальний  план території земельної ділянки по вул. Лісова с. Панькова Золочівського району Львівської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».  
  2. Дозволити гр. Торубка Ользі Іванівній замовити розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га  в с. Панькова по вул. Лісова з метою безоплатної передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  3. Виготовлений та затверджений проект землеустрою, вказаний в п.2 цього рішення подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( Казмірчук О. Я.).

 
 

Міський голова                                                  Анатолій Белей