ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 64
Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул. Потави П.,5

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІІ СЕСІЇ  VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від 26.10.2021 р.                           м. Броди                               проект  
 
Про затвердження детального плану території  
земельної ділянки для будівництва і обслуговування
інших будівель громадської забудови в м. Броди
по вул. Потави П.,5
     
 
      Розглянувши «Детальний план території земельної ділянки  для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул. Полтави П.,5», керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити «Детальний план території земельної ділянки  для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул. Полтави П.,5».
  2. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки площею 0,0403га для її продажу на земельних торгах (аукціонах) в 2021-2022 роках.
  3. Виготовлений та затверджений проект землеустрою, вказаний в п.2 цього рішення подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( Казмірчук О. Я.).

 
 

Міський голова                                                  Анатолій Белей