ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХVIІсесіяVIІ демократичного скликання
 
24. 01. 2017        р.                                   м. Броди                            № ПРОЕКТ
 
Про внесення змін в рішення від 14.07. 2016р. №170
«Про встановлення місцевих податків і зборів та ставки
акцизного податку на території Бродівської міської ради
та м. Броди на 2017 рік»
 
Керуючись Конституцією України, відповідно до Податкового кодексу України,  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 20 грудня 2016 року № 1791-VIII«Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році», у зв’язку зі змінами податкового законодавства, міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Пункти 2.1. та 2.2.Рішення викласти в наступній редакції:
2.1. Для першої групи платників єдиного податку для всіх видів господарської діяльності, передбачених для цієї групи, – 10 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного)  року;
2.2. Для другої групи платників єдиного податку для всіх видів господарської діяльності, передбачених для цієї групи - 15 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року;.
2. Секретарю міської ради оприлюднити це рішення в газеті "Голос Відродження" та на офіційному сайті міської ради та в десятиденний термін надати в Буську ОДПІ ДФС у Львівській області.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань економіки, бюджету та комунального майна ( Старик М. І. ).
Міський голова                                           Анатолій Белей