ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 60
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення за межами с. Лешнів

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Р І Ш Е Н Н Я

     ХІІ  СЕСІЇ   VІІІ  СКЛИКАННЯ

від  26.10.2021 р.                              м. Броди                                       № проект

 
Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в оренду
для іншого сільськогосподарського призначення
за межами с. Лешнів
   
Розглянувши заяву Міщука Зіновія Ярославовича  жителя с. Лешнів, вул. Молодіжна, 7, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, розроблений ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем», за межами с. Лешнів  та право власності на нерухоме майно,  відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,   міська  рада
 

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з цільовим призначенням (01.13) для іншого сільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4620383200:05:004:0001)  площею 1,8059 га за межами с. Лешнів.
  2. Передати в оренду  Міщуку Зіновію Ярославовичу земельну ділянку вказану в п. 1 цього рішення площею 1,8059 га терміном на 10 (десять) років.
  3. Зобов’язати Міщука Зіновія Ярославовича в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  вказану в п. 1 цього рішення та здійснити його державну реєстрацію.
  4. Направити це рішення в  Бродівське  відділення Буської ОДПІ для контролю за сплатою орендної плати за землю.
    5.  Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
    6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

         

           Міський голова                                                              Анатолій Белей