ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідачі:



Шелест Людмила Василівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

25.02.2020

Проголосовано:

27.02.2020 13:33:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



ХLVIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ




від  27.02.2020 р.                                   м. Броди                                                № проект

 

Про затвердження проекту

землеустрою щодо зміни цільового

призначення земельної ділянки

   
Розглянувши заяву Писарик Ганни Михайлівни жительки м. Броди,  вул. Шептицького, 49, про затвердження проекту землеустрою по змінні цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: м. Броди, вул. Шептицького, 49,  відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська рада

 


В И Р І Ш И Л А :

 




  1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки загальною площею – 0,1224 га, з (12.06) для будівництва і експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту на (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: м. Броди, вул. Шептицького, 49, кадастровий номер: 4620310100:05:002:0030.

  2. Змінити цільове призначення вищезгаданої земельної ділянки, з (12.06) для будівництва і експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту на (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  3. Громадянці Писарик Ганні Михайлівні звернутися до Державного кадастрового реєстратора у територіальному (районному, міському) органі Держгеокадастру України із заявою про внесення змін до відомостей про земельну ділянку.

  4. Надати дозвіл на поділ земельної ділянки вказаної в п.1 цього рішення, на дві земельні ділянки відповідно до поділу та власності на житлові будинки.

  5. Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою вказані у даному рішенні після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).         




 

             Міський голова                                                              Анатолій Белей