ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 48
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м Броди по вул. І.Франка, 11/6.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІІ сесія   VIІІ  скликання
 
26.10.2016р                                      м. Броди                           № ПР
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
 земельної ділянки в м Броди
по вул. І.Франка, 11/6.
 
Розглянувши заяву громадян, власників нерухомого майна, Денисюка Олега Вікторовича, прож. м. Броди, вул.  Замкнена, 9, та Денисюка Віталія Вікторовича, прож. м. Броди, вул.  Островчик, 2/20 від 28.09.2021року, свідоцтва про право власності на об’єкти нерухомості по вул. І Франка, 11/6 - № витягу 3673790, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Земельним кодексом України,  міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Надати дозвіл  на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0060га для будівництва та обслуговування закладів торгівлі в м Броди по вул. І Франка,11/6 з метою передачі в оренду.
2. Розроблений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
3. Зобов’язати громадян Денисюка О.В та Денисюка В.В. в місячний термін укласти з Бродівською міською радою угоду про компенсацію за фактичне використання земельної ділянки.
4.  Направити це рішення в ДПІ у Бродівському районі.
5.  Бухгалтерії міської ради вести контроль за справлянням плати за землю.
6.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.
 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій   Белей