ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХІІ  СЕСІЇ   VІІІ  СКЛИКАННЯ

від  26.10.2021 р.                               м. Броди                                           № ПР
 
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового
призначення в м. Броди по вул. Східній, 66Б.            
   
Розглянувши заяву гр. Головатюк Галини Олексіївни, прож м Броди, вул Тернопільська, 41, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення власної земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: м. Броди, вул. Східна, 66Б, Витяг з Державного реєстру речових прав на об’єкт нерухомості та витяг з ДЗК про земельну ділянку, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер - 4620310100:12:003:0018)  зі зміною цільового призначення, а саме з – «(02.01)» Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на - «(03.15) для будівництва та обслуговування  інших будівель громадської забудови»  площею 0,0912 га за адресою:  м. Броди,  вул. Східна, 66Б.
  2. Зобов’язати гр. Головатюк Галину Олексіївну замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, вказаної в п. 1 цього рішення.
  3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, вказану в пункті 1 цього рішення подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельних відносин, будівництва, території,  архітектури, охорони памяток. (Казмірчук О. Я.).

 
 

       

             Міський голова                                                      Анатолій Белей