ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 45
Про затвердження висновку комісії з питань регулювання земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони памяток.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХІІ СЕСІЇ    VІІІ СКЛИКАННЯ
 
від 26.10.2021р                             м. Броди                                           № Пр
 
Про затвердження висновку комісії 
з питань регулювання земельних
відносин, території, будівництва
 архітектури, охорони памяток.
         
     Розглянувши заяву гр. Сінькевича Степана Миколайовича, проживає  в с.Підгіря, вул Центральна, 34, (власника житлового будинку), акт прийому-передачі межових знаків земельної ділянки, кадастровий план земельної ділянки, враховуючи наявність постійної твердої межі, що склалася між  земельними ділянками  в селі Підгіря по вулиці Центральній, 34 та по вулиці Центральній, 32,  наявність твердої межі, яка виражена металевим парканом та металевою сіткою, висновок засідання комісії з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити висновок (додаток) комісії з питань комісії   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток та відповідно до протоколу виїздного засідання комісії від ______2021р.

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .
 
 
 
 

Міський голова                                                       Анатолій Белей

 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                 Додаток до рішення № ПР                                 від 26.10.2021р.
 
 
 
В И С Н О В О К  від _____.2021р.
депутатської комісії з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  на земельний спір між громадянами Сінькевичем Степаном Миколайовичем та Волянюк Надією Юрієвною                                                    в с. Підгір’я.
 
       Розглянувши земельний спір щодо спільної межі між   земельними ділянками громадян Сінькевича Степана Миколайовича,  по вул. Центральна, 34 села Підгіря та  Волянюк Надії Юріївни,  вул. Центральна, 32 в с. Підгіря, враховуючи наявність   металевої огорожі між цими присадибними земельними ділянками, та межу, яка є продовженням огорожі, та визначена  в  схемі та  акті прийомки-передачі межових знаків, враховуючи те, що гр. Н. Волянюк  безпідставно не підписує  акта прийомки-передачі межових знаків, вказуючи причини, які не  відповідають промірам, які були повторно проведені на місці, відповідно до кадастрового плану, виготовленого ФОП І.Олійником, керуючись ст.ст. 131, 158-161 Земельного кодексу України,  постійна депутатська комісія-
 

В И Р І Ш И Л А :

 
    1.Погодити межу між присадибними земельними ділянками та ділянками для ведення особистого селянського господарства по вулиці Центральній, 34 та вул Центральній, 32 в селі Підгіря згідно із схемою земельної ділянки, виготовленою ліцензованою організацією.
 
     2.Виготовлений  та погоджений проект землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок по вулиці Центральній, 34 в селі Підгіря з Витягом з Державного земельного кадастру  подати  на затвердження в Бродівську міську раду.        
 
 
            Голова комісії                                                               О.Казмірчук 
           
 
 
 
 

                    Секретар ради                                            Руслан Шишка