ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р І Ш Е Н Н Я ХІІ СЕСІЇ VІІІ СКЛИКАННЯ від 26.10.2021 р. м. Броди № проект Про надання дозволу на виготовлення те

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.10.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ТзОВ «Спиртовий завод «Суходоли»


БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХІІ СЕСІЇ VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від  26.10.2021 р.                                      м. Броди                                               № проект
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою   
щодо встановлення  (відновлення) меж
земельної ділянки
ТзОВ «Спиртовий завод «Суходоли»

             Розглянувши клопотання ТзОВ «Спиртовий завод «Суходоли», про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (11.02) Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості , яка розташована на території с. Суходоли, вул. Заводська, 36, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій», міська  рада

В И Р І Ш И Л А :
 
1.Надати ТзОВ «Спиртовий завод «Суходоли» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0904 га (11.02) Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (кадастровий номер 4620385800:21:002:0005) на території с. Суходоли, вул. Заводська, 36.
2.Зобов’язати ТзОВ «Спиртовий завод «Суходоли» замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок натурі (на місцевості) вказаної в п. 1 цього рішення.
      3.Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
        4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).
 
 
 
Міський голова                                                                       Анатолій Белей