ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 Р І Ш Е Н Н Я
ХІІ СЕСІЇ  VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від 26.10. 2021 року                                        м. Броди                                 № ПР

  Про затвердження детального плану
 території для зміни цільового призначення
 земельної ділянки та дозвіл на виготовлення
 проекту землеустрою щодо відведення  та об’єднання
двох ділянок по вул. Залізничній  гр Славінському В.І.
        Розглянувши  детальний план території земельної ділянки для зміни цільового призначення власної земельної ділянки по вул. Залізничній в м Броди гр. Славінського Володимира Івановича, прож. м Броди, вул. Залізнична, 37А, Витяги  з Державного реєстру речових прав на земельні ділянки,  та заяву щодо об’єднання двох власних земельних ділянок, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
  1.  Затвердити  детальний  план території земельної ділянки для зміни цільового призначення власної земельної ділянки площею 0,0199га з (01.03.) - для ведення особистого селянського господарства на (02.01.) -для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Залізничній  в місті Броди.
  2. Надати дозвіл гр. Славінському В.І.:
    1. - на замовлення в ліцензованих організаціях проекту відведення земельної ділянки площею 0,0199га для зміни цільового призначення – на (02.01.) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Залізничній  в місті Броди.
    2. – на замовлення в ліцензованих організаціях технічної документації щодо об’єднання двох власних земельних ділянок:
  • площею 0,0199га (кадастровий номер 4620310100:14:009:0024) та площею 0,0135 га (кадастровий номер 4620310100:14:009:0037) в одну ділянку - для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.  ( голова комісії Казмірчук О. Я. ).
 
 

Міський голова                                                      Анатолій  Белей